Hier gaat u terug naar de openingspagina!Mail naar info@registreren.nl !Een overzicht van www.registreren.nl !

Voor aantrekkelijk en functioneel webdesign klikt u hier!!

 
Onder deze rubriek zult u wekelijks op de hoogte gehouden worden van leuke en informatieve nieuwtjes. Ook zullen hier software reviews en website reviews geplaatst worden. Vanwege de opstartfase is hier nog geen tijd voor, en moeten we dit uitstellen tot augustus. U kunt hier lid worden van onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en updates.

Top 10 boeken
Registreren.nl heeft in samenwerking met Mainpress enkele interessante management- boeken geselecteerd. Denk aan boeken voor managers en directieleden die aan de hand van deze boeken hun organisatie kunnen evalueren, en vervolgens kunnen aanpassen om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Het is zeer zeker de moeite waard om onze top 10 te bekijken!

Wanneer blijkt dat onze rubriek aanslaat, kunnen we deze boeken (uit de top 10) aan onze klanten weggeven. Waarschijnlijk zal dit vanaf 1 oktober gaan plaatsvinden.

Top 10 artikelen
In deze rubriek zult u vanaf 1 september de top 10 interessantste artikelen kunnen lezen. Dit kunnen artikelen zijn uit de media, zelf geschreven- of opgestuurde artikelen, welke te maken hebben met het Internet of E-commerce. Als u zelf een artikel heeft gescheven, maken we daar graag plaats voor vrij! U kunt het hier naar toe mailen.

Top 10 software reviews
Ook hier kunt u interessante software vinden!. Er staat een korte omschrijving van het pakket, en een link waar u direct de software kunt downloaden. Deze rubriek wordt 1x per maand geupdated, en komt van de Tucows website.

Website reviews
Het Internet heeft veel goede websites, maar welke zijn nu een MUST voor de ondernemer? Registreren.nl helpt u op weg....

       
   

| Nieuws | Domeinen | Webruimte | Webpromotie | Domeinshop | Interessant | Contact |
Op alle aanbiedingen en diensten zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing, 
gedeponeerd onder nr. GV. 5498 KvK te Utrecht. Alle prijzen zijn exclusief btw.
  Registreren.nl   1999 - 2008